Duyurular

2017 ÖSYS EK KONTENJAN İLE YÜKSEKOKULUMUZU PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLENLER İÇİN KAYIT BİLGİLERİ

Son Güncelleme Tarihi : 13.09.2017 12:08:04

13-19 Eylül 2017 ARASINDA YÜKSEKOKULUMUZA BİZZAT GELEREK KAYIT YAPTIRILACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

* Üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2017 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir, ikinci öğretim ve uzaktan öğretim öğrencileri 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında ders kayıtlarını yaptırırken ödeyeceklerdir.  Öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesinde öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Sağlık Raporu : Özel Güvenlik ve Koruma Programlarına kayıt için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu,

8 - Sabıka kaydı belgesi Özel Güvenlik ve Koruma Programlarına kayıt için.

ÖN KAYIT BİLGİ FORMU LİNKİ

Doküman Arşivi